Üdvözlet az oldalon! Gyere regisztrálj és engedd szabadon a fantáziád!
 
Chat
Latest topics
» University of Arts in Moscow
Csüt. Május 05, 2016 8:26 pm by Vendég

» Skins FRPG
Vas. Ápr. 24, 2016 8:00 pm by Vendég

» Szent Johanna Gimi
Vas. Ápr. 03, 2016 1:44 pm by Vendég

» Colors Of Seattle
Vas. Márc. 20, 2016 9:34 pm by Vendég

» Csevegő
Pént. Márc. 11, 2016 10:52 pm by Michael Reeves

» Be fearless
Kedd Márc. 08, 2016 2:56 pm by Skulduggery Pleasant

» Arrow vs Flash
Vas. Márc. 06, 2016 7:21 pm by Skulduggery Pleasant

» Fate of Ascariel
Vas. Márc. 06, 2016 7:09 pm by Skulduggery Pleasant

» Caelestis infernum
Vas. Márc. 06, 2016 7:06 pm by Skulduggery Pleasant

Credit
A fórum kinézetét a ©never-utopia oldalnak köszönhetjük. :)

Share | 
 

 Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Male Hozzászólások száma : 101
Csatlakozott : 2015. Nov. 20.

TémanyitásTárgy: Canon karakterek   Csüt. Dec. 03, 2015 11:58 pm

Természetesen az összes csoport avatarképe változtatható, de mind le van foglalva, ha esetleg mégis csak így hagynád! Válogass kedvedre, hátha valamelyik megfog!
AdeptusokCynthia Pridham
SzabadNév: Cynthia Pridham
PB: Jennifer Aniston
Születési idő, hely: 1986. 02. 10, Cravia sziget, USA
Kor: 29
Csoport: Adeptusok
Képesség: Jövőbe látó

Leírás: Cynthia az a fajta, aki mindig keresi a bajt. Nagyon is hisz abban, hogy a jogar létezik és majd az adeptusok fogják uralni a világot. Utálja az elementalistákat és a nyomozókat, mindenkitől távol tartja magát, aki nem adeptus és nem az ő elveit képviselik. Hűen követőket gyűjt és keményen megmondja a véleményét. Úgy mond, gyakran ráerőlteti másokra az akaratát, kevesen tudnak neki ellenállni. A jövőbe látó képességét pedig zsarolásra használja. Jellemben kemény, erős akaratú, nehezen ad másoknak igazat.


Kathleen Wald
SzabadNév: Kathleen Wald
PB: Demi Lovato
Születési idő, hely: 1993. 5. 29, Miami, USA
Kor: 22
Csoport: Adeptusok
Képesség: Gondolatolvasó

Leírás: Szeret csínykedni, mindig benne van valami szabálykihágásban. Egyáltalán nem bánja, hogy béke van most jelenleg, semmilyen hajlamosságot nem mutat arra, hogy ezt fel akarná borítani. Viszont társaival előszeretettel szeret viccelődni, akár a tanáraival. Egyetemista, bár nem veszi komolyan a tanulást, mégsem áll semmiből sem bukásra. Aranyos, vidám kedvű fiatal lány, aki keresi még a szerelmet és az élete nagy kérdését, hogy vajon mit fog az egyetem után csinálni.


Sharon Stephen
SzabadNév: Sharon Stephen
PB: Meryl Streep
Születési idő, hely: 1967. 10. 2, Cravia sziget, USA
Kor: 48
Csoport: Adeptusok
Képesség: Jövőbe látó

Leírás: Különösnek tartja a jövőbe látás képességét, hiszen ő maga egy olyan betegségben szenved, amitől nem tudja megkülönböztetni a jövőt a múlttal. Szerinte az, amit lát, mikor megérinti az embereket az a múltjuk. Ezáltal gyakran összezavarodik és téveszméket kezd el gyártani, ha valakinek a halálát látja a jövőben, mivel azt hiszi, hogy már rég meg kellett volna halnia. Magának való, rendkívül zárkózott és fél mindenkitől. Nem akarja látni az emberek jövőjét. A szobában ülve rettentő sok könyvet olvas, hogy ne gondolkozzon. Kicsit őrültnek tűnik, mikor össze-visszakapkod, így egy barátja sincs.


Mellisa Covey
SzabadNév: Mellisa Covey
PB: Miley Cyrus
Születési idő, hely: 1992. 12. 22, New Orleans, USA
Kor: 23
Csoport: Adeptusok
Képesség: Telekinézis

Leírás: Erős akaratú, a harcnak él. Szülei mindig is arra tanították, hogy másokat semmibe vegyen. Gazdag családból száramazik, ahol a pénz diktál, de ehhez tartoznak bizonyos szabályok, amiket be kell tartania. Mivel kiskorától elkényeztetett hercengőként nevelték, így nem esik nehezére ezt az életvitelt élnie. Fejleszti a képességét arra, hogy emberi testet is képes legyen elmozdítani, de ez még közel sem tökéletes, sőt egyelőre lehetetlen küldetésnek számít, de nem adja fel egykönnyen. Szülei remek tanárokat fogadtak fel mellé.


Lisa Anderson
SzabadNév: Lisa Anderson
PB: Elle Fanning
Születési idő, hely: 1999. 4. 9. Cravia sziget, USA
Kor: 16
Csoport: Adeptusok
Képesség: Alakváltó

Leírás: Bájos arc, de ez csak a felszín. Bárkit megvesz a mosolyával, de ezt kihasználja. Mindenki lelkébe tipor a végén. Alakváltó képességét gyakran arra használja, hogy titkokat szerezzen meg, és ezt felhasználja saját célokra is.


Rufus Hodges
SzabadNév: Rufus Hodges
PB: Dominic Purcell
Születési idő, hely: 1982. 3. 15. Cravia sziget, USA
Kor: 33
Csoport: Adeptusok
Képesség: Telekinézis

Leírás: Karakán, magabiztos. Ha csak ránézel tisztelni kezded, pedig még csak hozzá sem szóltál. Valahogy ezt sugározza magából. Jellem igen erős, nehéz megtörni, sőt szinte lehetetlen, de ez csak a kemény külsőnek mondható. Nagyon erős akaratereje van, ezért sem sikerült még senkinek sem kihúznia belőle egy titkot sem. Viszont, amik érzékenyen érinti, azok a nők. Egy ügyes csábítással bárki szelíd tigrissé varázsolja.
A hozzászólást Skulduggery Pleasant összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 18, 2016 4:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Male Hozzászólások száma : 101
Csatlakozott : 2015. Nov. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Pént. Dec. 11, 2015 12:20 am

ElementalistákDerek McCainy
SzabadNév: Derek McCainy
PB: David Gallagher
Születési idő, hely: 1991. 10. 2, Cravia sziget, USA
Kor: 24
Csoport: Elementalista

Leírás: A béke fenntartóinak az egyik szövetségese. Minden erejével azon van, hogy ne legyen háború. Komoly munkájával segít a Szövetségnek és fejleszti saját tudását. Maximalista, ugyanakkor nagyon jószívű és segítőkész. Mindig ott terem, ahol bajba jutottak vannak, legyen az bármelyik csoportból, kivéve az adeptusok. Mióta megölték a szüleit, azóta nem is csoda, hogy így érez irántuk. Kisugárzása mindenkire megnyugvást hoz, bár ő maga nem mindig érzi így.


Shantay Dickinson
Alkotás alattNév: Shantay Dickinson
PB: Zooey Deshanel
Születési idő, hely: 1987. 10. 19. Nizza, Franciaország
Kor: 28
Csoport: Elementalista

Leírás: Kedves, szerető, jó akaratú. Annak ellenére, hogy ezzel sokan visszaélnek, szentül hiszi, hogy vannak még jó emberek. Naív, de mindig meggyőzi magát, hogy a dolgok nem véletlenül történnek. Elementalistaként az erejét arra fordítja, hogy segítsen másoknak, saját célra sosem használta, ezt el is ítéli.


Kevin Toler
SzabadNév: Kevin Toler
PB: Austin Butler
Születési idő, hely: 1992.11.13. Miami, Florida
Kor: 23
Csoport: Elementalista

Leírás: Csak egy szó utal rá nagyon. Paranoiás. Mindig a háta mögé néz, mert azt hiszi, hogy figyelik. Ezáltal gyanakodik mindenkire, aki barátkozni akar vele, vagy csak beszélgetni kezd. Amúgy rendkívül kedves teremtés, de kétszer meggondolja, hogy kinek nyissa ki az ajtót vagy kinek segítsen akár a tudásával.


Dianna Carter
SzabadNév: Dianna Carter
PB: Christina Ricci
Születési idő, hely: 1988. 5. 16. Wellington, Új-Zéland
Kor: 27
Csoport: Elementalista

Leírás: Egy miatt ad hálát az égnek, hogy elementalista, mert irányítani tudja a tüzet. A 4 elem közül ezt uralja a legjobban, hisz nem csoda, mert piromániában szenved. Szeret gyújtogatni és élvezettel nézi végig, ahogy a tűz elpusztítja az általa kiválasztott felületet. Egyszer már majdnem benn éget, kezelésen is járt, de nem akar elmúlni a tűz iránti vágya. Ez miatt barátai kicsit őrültnek tartják, és elzárnak előle minden tüzet keltő tárgyat, mint pl. öngyújtó, amit kicsit nehéz, mert ő maga is dohányzik.


Flora Van Declair
SzabadNév: Flora Van Declair
PB: Mia Tierney
Születési idő, hely: 1985. 6. 13, Cravia sziget, USA
Kor: 30
Csoport: Elementalista

Leírás: Tudása határtalan. Számos olyan varázslatot meg tud csinálni, amit sokan nem. Rendkívül tehetséges és ezt ki is használja. Előkelő családból származik, így kicsit sznob és ezt érezteti is másokkal, hogy tudják kivel beszélnek. Semmilyen titkot nem ad ki, így megbízható személynek mondható. Kicsit lekezelő, és csak a hozzá hasonló körökben mozgó emberekkel barátságos. A többivel inkább tartja a három lépés távolságot, vagy parancsoló hangnemben beszél hozzájuk.


Francis Deloffre
SzabadNév: Francis Deloffre
PB: Michiel Huisman
Születési idő, hely: 1985. 8. 4, Párizs, Franciaország
Kor: 30
Csoport: Elementalista

Leírás: Francis hihetetlenül gyorsan tanult, de borzalmasan béna volt. Eset-borult ott ahol tudott. Egy normális személy ahol egyenesen végig bír menni, ő botladozik. A mágiával is hasonlóan jár, mindig visszafelé sülnek el a kísérletei.
A hozzászólást Skulduggery Pleasant összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 04, 2016 9:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Male Hozzászólások száma : 101
Csatlakozott : 2015. Nov. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Pént. Dec. 11, 2015 5:13 pm

HalandókEric Tito
SzabadNév: Eric Tito
PB: George Clooney
Születési idő, hely: 1967. 9. 14, Barcelona, Spanyolország
Kor: 48
Csoport: Halandó

Leírás: Üzletember, aki megszállott a mágiával kapcsolatban. Nagyon is az agyára mentek a varázslós filmek és könyvek, szerinte létezik ez a világ, csak a megfelelő helyen kell keresni. Rengeteg pénze van így nem is akadály a számára, hogy nyomozókat fogadjon fel. Az egyiknek sikerült is valamit kideríteni, de nem túl sokat, csak egy nevet. Eric felkereste a fickót, és fizetett neki. Még a varázsvilágban is sokat ér a pénz, ezért cserébe beavatta a titokba. Tud a varázslatokról, de ő maga nem hajlamos erre, viszont támogat mindent, amivel a világ rejtve marad. Úgy érzi kiváltságos, hogy őt beavatták ebbe.


Greg Young
SzabadNév: Greg Young
PB: Steven Yeun
Születési idő, hely: 1989. 6. 15. Oklahoma, USA
Kor: 26
Csoport: Halandó

Leírás: Igazi szerencsétlen. Ha van valami törékeny tárgyad, azt gyorsan tedd el, mert képes és leveri, miközben elsétál mellette vagy a távolból figyeli. Ő az igazán peches emberek közé tartozik, de csupa szív. Nem ismeri a mágia világát, de szereti eljátszani, hogy varázsló.


Calista Desantis
SzabadNév: Calista Desantis
PB: Bella Thorne
Születési idő, hely: 1996. 3. 25. Calais, Franciaország
Kor: 19
Csoport: Halandó

Leírás: Makacs, mindig a saját igazát vallja és ezt akarja másokra is ráerőltetni. Gyakran szarkasztikus, de ez neki fel sem tűnik. Ismeri a varázsvilágot, hajlamos is rá. Barátai előtt célozgat, hogy létezik, de ők jókat nevetnek rajta, nem hisznek neki. A fantáziától nem kell félteni, mindig akad valami ötlete.


Katie Bryan
SzabadNév: Katie Bryan
PB: Emma Watson
Születési idő, hely: 1995. 6. 19. Új-Zéland, Ausztrália
Kor: 20
Csoport: Halandó

Leírás: Realista és maximalista, ami sosem jó együtt. Szereti fekete-fehéren látni a világot, közben maximálisan helyt áll bármilyen helyzetben. Nem tud a varázsvilágról és nincs is olyan a környezetében, aki elárulhatná ezt. Legalábbis eddig!
A hozzászólást Skulduggery Pleasant összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 16, 2015 12:15 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Male Hozzászólások száma : 101
Csatlakozott : 2015. Nov. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Kedd Dec. 15, 2015 1:48 am

SárkánylovasokMarcus Delay
Alkotás alattNév: Marcus Delay
PB: William Moseley
Születési idő, hely: 1990. 12. 14., Cravia sziget, USA
Kor: 25
Csoport: Sárkánylovasok

Leírás: Szelíd teremtés és mondhatni csendes. De megannyi tudást rejt a feje. Tökéletesen bánik a sárkányokkal, irányítja őket. Ellenben az embertársait nehezen kezeli, nem tud velük mit kezdeni. Gyakran ezért konfliktusba keveredik, néha bunyóba. Feltett szándéka a béke fenntartása. Waylon ikertestvére.


Waylon Daley
Alkotás alattNév: Waylon Daley
PB: Sterling Knight
Születési idő, hely: 1990.12. 14. Cravia sziget, USA
Kor: 25
Csoport: Sárkánylovasok

Leírás: Mogorva, bunkó, nagyszájú. Ezekkel a szavakkal lehet a leginkább jellemezni őt. De hideg külseje meleg szivet rejt, ha igazán megismered. Távol tartja magát mindenkitől, ezért ez a stílus, de nem mindig sikerül. Nehezen barátkozik és a bizalmába is nagyon kevesen tudnak beférkőzni. Marcus ikertestvére.


Lisbeth Marin
SzabadNév: Lisbeth Marin
PB: Amy Lee
Születési idő, hely: 1990. 2. 25. Berlin, Németország
Kor: 25
Csoport: Sárkánylovasok

Leírás: Bosszúálló típus, ha egyszer csalódást okoztál neki, jobb, ha elbújsz, vagy kerülöd, mert ha összefutsz vele, a haragja utolér és nem biztos, hogy jól fogsz kijönni belőle. Sosem felejt, viszont meg tud bocsájtani, de mindig felfogja hozni a hibádat.
A hozzászólást Skulduggery Pleasant összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 18, 2015 1:33 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Male Hozzászólások száma : 101
Csatlakozott : 2015. Nov. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Kedd Dec. 15, 2015 1:55 am

TanítókMaria Wright
SzabadNév: Maria Wright
PB: Keira Knightley
Születési idő, hely: 1984. 5. 7. Kalifornia, USA
Kor: 31
Csoport: Tanítók

Leírás: Kiszámíthatatlan. Első ránézésre gyengének, törékenynek tűnik, de a látszat néha csal. Rendkívül karakán egyéniség és megmondja a véleményét gondolkozás nélkül bárkinek. Túlságosan is őszinte, ami miatt sokszor már megütötte a bokáját. Elismert tanító, bár neki is van hova fejlődnie. Van egy kislánya, akit nagyon szeret és az élete árán is megvédene.


Frank Green
SzabadNév: Frank Green
PB: Eric Dane
Születési idő, hely: 1975. 11. 16. London, Anglia
Kor: 40
Csoport: Tanítók

Leírás: Közvetlen, barátságos, talán túlságosan is. Annak ellenére, hogy férfi, rendkívül szeret fecsegni, így a titkos nincs biztonságban nála. Nagy tudású és remek oktató, csak túl sokat jár a szája.


Sebastian Gonzalez
SzabadNév: Sebastian Gonzalez
PB: Adam Rodriguez
Születési idő, hely: 1988. 8. 16. Veracruz, Mexikó
Kor: 27
Csoport: Tanítók

Leírás: Durva módszereiről híres, sokan félnek is tőle, de az biztos, hogy mindent megtanulsz tőle. Kegyetlen, de csak ezzel ér el valamit. Ég benne a latin vér és ezt nem is titkolja. Messziről kiszúrható, hogy honnan származik.
A hozzászólást Skulduggery Pleasant összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 15, 2015 11:12 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Male Hozzászólások száma : 101
Csatlakozott : 2015. Nov. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Kedd Dec. 15, 2015 2:02 am

Nyomozók
Catherine Jackson
SzabadNév: Catherine Jackson
PB: Dakota Fanning
Szül. idő, hely: 1991. 7. 8. Brooklyn, USA
Kor: 24
Csoport: Nyomozók

Leírás: Skizofrén. Egyik énje szende, félénk, bátortalan, míg másik fele kemény és harcias. Senki sem tudja, hogy miért de az egyik legjobb nyomozó. Ő maga tudja, hogy betegségben szenved, csak a szelíd fele. Nem tudja irányítani, de pontosan emlékszik arra, amit másik énje tesz. Sötétebbik felének tudomása sincs erről.


Clarence Stone
SzabadNév: Clarence Stone
PB: Daniel Radcliffe
Születési idő, hely: 1986. 1. 6. Leeds, Anglia
Kor: 29
Csoport: Nyomozók

Leírás: Gőgös, senkit sem tekint társnak, nehéz a bizalmába férkőzni. Jobban szeret egyedül dolgozni, amolyan magányos farkasként. Nem bírja elviselni, ha valaki segítséget akar neki nyújtani.
Drew Burns
SzabadNév: Drew Burns
PB: Drew Fuller
Születési idő, hely:
Kor: 28
Csoport: Nyomozók

Leírás: Aranyos, kedves, udvarias a magánéletében, de nem ismer kegyelmet a munkájában. Mindig komolyan veszi a megoldandó rejtélyeket és félszemét az adeptusokon tartja, még szolgálaton kívül is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   

Vissza az elejére Go down
 

Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Asgard > Mitológiai karakterek
» Keresett karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Skulduggery :: Karakterek :: Karakter alkotás-
Stats & Connectés
- -
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég - A legtöbb felhasználó (8 fő) Csüt. Dec. 17, 2015 9:26 pm-kor volt itt.

Jelenlévő fórumozók: Nincs
Anniversaires

Visiteurs

NyomozókSárkánylovasokHalandókTanítókAdeptusokElementalisták