Üdvözlet az oldalon! Gyere regisztrálj és engedd szabadon a fantáziád!
 
Chat
Latest topics
» University of Arts in Moscow
Csüt. Május 05, 2016 8:26 pm by Vendég

» Skins FRPG
Vas. Ápr. 24, 2016 8:00 pm by Vendég

» Szent Johanna Gimi
Vas. Ápr. 03, 2016 1:44 pm by Vendég

» Colors Of Seattle
Vas. Márc. 20, 2016 9:34 pm by Vendég

» Csevegő
Pént. Márc. 11, 2016 10:52 pm by Michael Reeves

» Be fearless
Kedd Márc. 08, 2016 2:56 pm by Skulduggery Pleasant

» Arrow vs Flash
Vas. Márc. 06, 2016 7:21 pm by Skulduggery Pleasant

» Fate of Ascariel
Vas. Márc. 06, 2016 7:09 pm by Skulduggery Pleasant

» Caelestis infernum
Vas. Márc. 06, 2016 7:06 pm by Skulduggery Pleasant

Credit
A fórum kinézetét a ©never-utopia oldalnak köszönhetjük. :)

Share | 
 

 Engedélyezett varázslatok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Male Hozzászólások száma : 101
Csatlakozott : 2015. Nov. 20.

TémanyitásTárgy: Engedélyezett varázslatok   Hétf. Dec. 07, 2015 11:15 pm

Varázslatok:

Tükörképmás létrehozása: Szükséged van egész alakos tükörre és egy szimbólumra, ami egy körbe zárt szem, mindezt egy hullámvonallal áthúzva. Ezáltal a tükörképmás életre kel, kilép a tükörből. Amire vigyázni kell, hogy a feliratok, ami esetleg a pólódon vannak, azok visszafelé lesznek megjelenve, az ékszerek pedig a másik oldalon fognak elhelyezkedni. Ajánlatos ezeket elkerülni, amíg megcsinálod a varázslatot.

Kötővarázslat: Valamihez odakötözi az ellenfelet. Elkészítése roppant egyszerű. Hullámzó mozdulattal mozgatva az ujjaid és rámutatni arra a tárgyra, amihez oda szeretnéd kötözni az ellenfeled.

Összeroppantó varázs: Mindkét kézre szükség van. Nyitott tenyérrel és széttárt ujjakkal kell a tárgy esetleg ember felé mutatni, majd szép lassan az ujjakat be kell csukni, mintha csak összegyűrnél egy papírlapot. Figyelni kell arra, hogy nem szabad ökölbe szorítani a kezünket a végén. Ezáltal a tárgy nyöszörögve, pattogva megnyúlik, majd összehúzódik, mintha nagyot sóhajtana és hangos reccsenéssel szilánkokra forgácsolódik. Fa esetében így működik, üveg esetében szilánkokra törik. Ugyanezt a varázslatot nem célszerű emberen használni, mégis sokan megteszik. Rendkívül fájdalmas, szenvedés annak, akin alkalmazzák. Egyszerűen az ember csontjai reccsenéssel szilánkokra törik.

Hatalmas ugrás: Mindkét kézzel széles mozdulatot kell leírni maga körül.

Zár feltörése: Zárra kell nyomni a tenyered, majd elfordítani a csuklódat, ezáltal a zárszerkezet eltörik az ajtóban. Ez csak egyszerű záraknál működik, ami varázslat által lett bezárva, ez hatástalan.

Tűzlabda: Szimplán egyet kell csettinteni és kinyitni a kezed, ezáltal egy tűzgömb jelenik meg a tenyereden. Semmilyen melegséget nem érzel ilyenkor.

Tűzfal: Az előző mozdulatsor annyiban változik, hogy a kinyitott tenyered magad előtt kell elhúzni, mintegy védőfalat felhúzva. Előtted tűzfal jelenik meg, amin nem tud senki se átkelni.

Légfuvallattal való átemelés: Magad alatt el kell húzni a kezedet és ezáltal légfuvallattal felemelkedsz, amivel egy hatalmas falat akár át tudsz ugrani.

Mást felemelni a levegőbe: Célszerű, ha olyat szeretnél megemelni, akinek nincs varázsereje vagy még nem sikerült kibontakoznia ezen a területen. A melletted állót karon ragadva az előző mozdulatot annyival bővíted ki, hogy nem csak magad alatt húzod el a kezed, hanem az alatt is, akivel emelkedni szeretnél.

Pecsétek használata:

Zárpecsét: Minden kinyitás előtt le kell szedni az ajtóról a pecsétet, és minden zárásnál vissza kell helyezni.

Némasági pecsét: Ha ez rajta van a helyen, ahol épp tartózkodsz, torkod szakadtából üvölthetsz, odakint senki sem fog téged meghallani.

Egyéb varázslatos tárgyak:

Visszhangkő: Ritka. A halál előtt 3 napig kell folyamatosan használni, majd halál után az összes emlékét és személyiségét megőrzi a használójának. Feltöltése ideje 1 év, lejárata csupán pár perc.

Sárga lukacsos kő: Használata igen egyszerű. Vízben kell feloldani, majd a sérült testrészt kell benne megfürdetni fél óráig. Az összes kisebb sebet meggyógyít.A lista bővülni fog!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Engedélyezett varázslatok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Varázslatok értékelése
» Draconius Boszorkány- és Varázslóképző

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Skulduggery :: Üdvözlet :: Kezdetek-
Stats & Connectés
- -
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég - A legtöbb felhasználó (8 fő) Csüt. Dec. 17, 2015 9:26 pm-kor volt itt.

Jelenlévő fórumozók: Nincs
Anniversaires

Visiteurs

NyomozókSárkánylovasokHalandókTanítókAdeptusokElementalisták